Çfarë duhet vendosur në ma p'tite poubelle verte?

Çfarë duhet vendosur në ma p'tite poubelle verte?

Qese të biodegradueshme me një volum prej të paktën 7 litrash

Në shitje në shumicën e dyqaneve
Mos përdorni kurrë qese plastike!

 

 

Kontejner i ri i ajrosur

 

 

 

Nuk formohen lëngje
apo erë e keqe!

 

 

Mbetje të gatuara ose të pagatuara(duke përfshirë mishin, kockat, peshkun, midhjet)

 

Lëkurat e qëruara(të frutave dhe perimeve)

 

Lëvozhgat e vezëve

 

Çaj dhe mbetje kafeje (jo kapsula)

 
 

Produkte të prishura(bukë, mish, perime, ushqime të gatuara, produkte qumështi, etj.)

 

Lule dhe bimë apartamenti

 

Tapa

 

Pelena për fëmijë(duke përfshirë ato të biodegradueshme)

 

Shtrojë kafshësh

 

Bishta cigaresh

 

Qese fshese me korrent dhe mbeturina