Përse duhen ricikluar mbeturinat e kuzhinës?

Përse duhen ricikluar mbeturinat e kuzhinës?

 

Seleksionimi është i thjeshtë dhe pa vështirësi falë
"La p'tite poubelle verte."

 

Ky trajtim kushton më pak sesa djegia.

 

Ato përmbajnë më shumë se 90% ujë dhe nuk janë të përshtatshme
për një fabrikë djegieje.

 

Ato përbëjnë më shumë se një të tretën e mbeturinave tona.

 

Përpunimi i tyre mundëson prodhimin e biogazit dhe përbërjeve të dobishme për bujqësinë.